Webshop

Met deze set leren kinderen elektrische circuits te bouwen. Door een eenvoudige drukknoopverbinding kunnen ze al snel spannende circuits maken

Bevat een boekje met opgaven, zodat je stap voor stap alles over de werking van eenvoudige elektrische schakelsystemen en LED's ontdekt. Je kunt stroom laten lopen en onderbreken. Met een schakeling gaat een lamp aan of kun je verschillende lichteffecten zichbaar maken. 

In de doos zit een werkplateau en 17 elektrische onderdelen (o.a. een motor, schakelaar, diverse LED lichten, etc).

Spel Katoiz

€ 25,00

Spel Katoiz

€ 25,00

Katoiz is een spel over kleuren en vormen waarbij stapels met overeenkomstige elementen (kleuren of vormen) gemaakt moeten worden. Katoiz is vooral een strategisch spel dat in iedere fase om een wiskundig inzicht vraagt. Door te beginnen met de onderscheiding tussen elementen en het herkennen van overeenkomsten biedt Katoiz een mooie aanzet tot het begin van de wiskunde.

Het spel daagt kinderen in latere ontwikkelingsfasen uit om geraffineerde strategieën te ontwikkelen waarmee eigen stapels kunnen worden gemaakt en tegelijkertijd de tegenstander kan worden gedwarsboomd.

Katoiz is een veelzijdig spel met 3 spelmogelijkheden (en 14 spelvarianten) met verschillende leerniveaus die inspelen op de ontwikkeling van wiskundige vaardigheden van kinderen.
De opbouw van speelmogelijkheden in elk spel maakt dat de spellen al vanaf 3-4 jaar gespeeld kunnen worden maar ook leuk en uitdagend zijn voor oudere kinderen en zelfs volwassenen.